Confluence of East and West

#SPONSORSESNCH

25th Conference of the European Society of Neurosonology
and Cerebral Hemodynamics
Belgrade, Serbia I October 15-17th, 2021

ESNCH 2021

Sponsors
ANGELS

Leave Your Legacy

PHARMASWISS

Biramo zdravlje

ACTAVIS

TEVA

O nama

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. je vodeća globalna farmaceutska kompanija koja pruža prvoklasna zdravstvena rešenja posvećena milionima pacijenata koji ih koriste svakoga dana. Sa sedištem u Izraelu, Teva je najveći proizvođač generičkih lekova na svetu, sa snažnim portfoliom od preko 1.800 molekula za proizvodnju širokog spektra generičkih proizvoda u gotovo svakoj od terapeutskih oblasti.

U domenu specijalizovanih lekova, Teva ima vodeću svetsku poziciju u inovativnoj terapiji poremećaja centralnog nervnog sistema, uključujući tu i bol, kao i snažan portfolio respiratornih proizvoda. Teva integriše svoje kapacitete u domenu generičke i specijalizovane farmaceutske industrije u okviru svog globalnog sektora za istraživanje i razvoj kako bi stvorila nove pristupe u ispunjavanju otvorenih potreba pacijenata kroz spoj mogućnosti za razvoj lekova i medicinskih sredstava, usluga i tehnologija.

Actavis je članica Teva grupe, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija na svetu. Naš temeljni cilj je poboljšanje kvaliteta života i zaštita zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lekovima. Zdravstvenom sistemu i pacijentima kontinuirano obezbeđujemo široki spektar terapija za gotovo sve terapeutske oblasti.

www.actavis.rs

RICHTER GEDEON

120 godina


Brošure


INPHARM

Brošure